Bobby Paunescu a declarat pentruPaginadeMedia.ro ca va preda complet managementul Evenimentul zilei si Capital lui Claudiu Serban, incepand cu 1 mai. "Implicarea mea va fi zero. Eu raman doar proprietarul activelor, care include si brandurile", a precizat Paunescu. Claudiu Serban este directorul general al Editurii Evenimentul zilei si Capital.

Firma Editura Evenimentul si Capital, care a cumparat de la Ringier cele doua titluri in luna februarie 2009, este controlata de Bobby Paunescu (70% din actiuni). Ceilalti actionari sunt firma Spet Shipping (20% - firma controlata de familia Paunescu) si Claudiu Serban (10%).

Bobby Paunescu pentru Pagina de Media:

  • Aveam mai multe posibilitati. Claudiu a venit cu aceasta propunere. Existau si alte variante: sa vindem, sa facem un parteneriat strategic, sa continuam asa, dar asta e cea mai buna varianta.
  • Vorbim de un business plan pentru perioada urmatoare. Pentru acest business plan, finantarea e asigurata de Claudiu Serban.
  • Anul acesta, businessul trebuie sa fie pe zero, iar in 2012 sa aiba un profit de 5%. Dupa doi ani, daca isi indeplineste obiectivele, are posibilitatea de a intra in actionariat cu o cota mai mare.
  • Intrebat daca EVZ si Capital trebuie sa se descurce pe cont propriu, Paunescu a spus: "Acesta este obiectivul nostru pe 2012".