Cotidianul "Adevarul de Seara" va aparea din data de 6 iunie intr-o formula noua, a declarat pentru HotNews.ro Sabin Orcan, redactorul-sef al "AdS", insa a precizat ca acesta nu va disparea ca publicatie de sine statatoare.

"Nu pot sa spun decat ca Adevarul de Seara nu va disparea ca publicatie de sine statatoare dupa data de 1 iunie. Nu pot sa comentez formula sub care va aparea: gratis, pe bani, dimineata, seara etc. Nu exista o decizie scrisa in momentul acesta, exista discutii de business", a declarat Sabin Orcan.

Intrebat daca in acest moment Adevarul de Seara inregistreaza pierderi, Sabin Orcan a spus ca "daca luam in considerare si investitia initiala, e pe pierdere" si a aratat ca o publicatie nu poate ajunge pe "break even" in mai putin de cinci ani de la lansare.

In ceea ce priveste echipele locale, acestea vor functiona ca si pana acum, urmand sa aiba contributii la toate publicatiile, inclusiv la sectiunile online si TV.

Redactorul-sef al "AdS" a spus ca toate detaliile in legatura cu noua formula a "Adevarului de Seara" vor fi facute publice in urmatoarele de zile printr-un comunicat de presa.

Mihnea Maruta si paginademedia.ro au scris luni ca "Adevarul de Seara" si-ar putea inceta aparitia ca ziar de sine statator la inceputul lunii iunie.