​Intentia conducerii Evenimentul Zilei este "sa crestem continutul ziarului" si sa angajeze oameni pentru a reconfigura echipa redactionala, a spus, joi, pentru HotNews.ro managerul EvZ si Capital, Claudiu Serban. Declaratia lui a fost facuta pe fondul deciziei mai multor angajati de a parasi redactia EvZ, dupa cum HotNews.ro a scris aici.

"Nu m-am asteptat la acest numar de oameni (care vor sa paraseasca EvZ - n.r.), dar le doresc succes", a spus Claudiu Serban, care a estimat ca "in momentul acesta, circa 10-12 oameni, din redactia de 50 de jurnalisti, au hotarit sa plece". El a spus ca "ziarul se va lupta in continuare pentru pozitia lui pe piata" si ca "ziarul va continua politica editoriala de acum".

"Intentia noastra este sa crestem continutul ziarului. A fost dorinta conducerii sa taiem din zona administrativa, nu din zona editoriala", a spus el despre decizia anuntata marti, referitoare la restructurarea mai multor posturi ce au afectat zona de corectura, soferii si secretarii de redactie.

Marti, angajatii EvZ si ai revistei Capital - ambele publicatii apartin Editurii Evenimentul si Capital, detinuta de Bobby Paunescu si familia sa si administrata de Claudiu Serban - au fost informati in legatura cu restructurari in zona administrativa si cu schimbari la conducerea editoriala, editorii coordonatori si redactorii-sefi adjuncti fiind transferati pe pozitii de senior-editori.