Jurnalista Ioana Lupea va realiza, de duminica, o noua emisiune la TVR Info - retrospectiva saptamanala "7 din 7". Regia ARBOmedia anunta parteneriate cu mai multe posturi locale. Iar a patra editie a evenimentului Marketing360 va avea loc pe 21-22 iunie.

  • Ioana Lupea, care si-a dat demisia recent din pozitia de redactor-sef adjunct la Evenimentul Zilei, va realiza o noua emisiune la TVR Info, unde modereaza, alaturi de Mircea Marian, si talk-show-ul "Fac incrucisat". Noua emisiune, programata duminica de la ora 17.30, se numeste "7 din 7", iar Lupea va trece in revista principalele sapte evenimente ale saptamanii. Emisiunea ureaza o ora si jumatate, porneste de la un editorial referitor la evenimentel saptamanii, iar acestea sunt discutate impreuna cu un invitat, potrivit unei informari TVR.
  • Regia ARBOmedia a semnat mai multe contracte de reprezentare pentru un cotidian din Bistrita, (Rasunetul), pentru un post de radio local (Radio Arad) si pentru trei statii TV locale (Campus TV Buzau, TV Arad si Acces TV Targu-Jiu), potrivit unei informari de presa. Aceasta arata ca ARBO reprezinta, acum, 27 de statii TV locale.
  • Bogdan Naumoici (23 Communication Ideas), Radu Ionescu (Kinecto), Sorin Psatta (Graffiti BBDO), Adrian Alexandrescu (Interactions) se numara printre vorbitorii celei de-a patra editii a evenimentului Marketing360, ce va avea loc pe 21-22 iunie, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Prima zi a evenimentului va include conferinte pe tema situatiei actuale in domeniul marketingului, iar a doua zi - workshopuri pe teme precum marketingul adresat publicului feminin si marketingul digital.