Revistele Adevarul Holding vor fi disponibile de saptamana aceasta si in Republica Moldova, urmand sa includa si materiale de interes local. HBO Central Europe lanseaza pe piata locala un serviciu de video-on-demand, HBO GO. Iar contul de relatii publice Transavia va fi administrat de GolinHarris Bucuresti.

  • Trustul Adevarul Holding isi extinde in Republica Moldova distributia revistelor din portofoliu, dupa cum scrie Adevarul. Incepand de vineri, in Republica Moldova vor fi distributie revistele "OK!", "Tango", "Foreign Policy", "Stiinta&Tehnica" si "Historia", anunta ziarul. Acesta o citeaza pe Raluca Badea, directorul executiv al diviziei reviste a trustului, potrivit careia publicatiile vor include şi materiale de interes local. Adevarul Holding a lansat cotidianul "Adevarul Moldova" la sfarsitul anului trecut.
  • HBO Central Europe lanseaza pe piata locala HBO GO, serviciu broadband de video on demand dedicat abonatilor HBO Romania si accesibil de pe calculator, prin Internet, scrie Mediafax. HBO GO a fost lansat initial, pe plan regional, in Polonia, Serbia, Slovenia, Bosnia si Hertegovina. Initial, serviciul va fi disponibil doar clientilor iNES Group prin serviciul sau IPTV comercial, disponibil in Bucuresti si Voluntari-Ilfov.
  • Agentia de relatii publice GolinHarris Bucuresti a fost aleasa de Transavia, companie activa pe piata carnii de pasare, sa se ocupe de strategia sa de comunicare si relatii media, potrivit unui comunicat de presa.