Agentiile de relatii publice The Practice si Ogilvy PR anunta noi clienti - ING Bank si Dent Estet, respectiv Caroli Foods. Iar agentia de media Brand Connection are o noua identitate corporate si si-a relansat site-ul si blogul.

  • Agentia de relatii publice The Practice, parte a Leo Burnett Group, a anuntat doi noi clienti - ING Bank si Dent Estet. Pentru Dent Estet, agentia va oferi solutii de comunicare corporativa si comunicare de servicii. Pentru ING Bank Romania, agentia se ocupa de la 1 iunie, pe o perioada de un an, servicii de comunicare interna si externa, online si offline, comunicare corporativa si de responsabilitate sociala, comunicarea produselor si serviciilor si suport pentru activitatile de marketing.
  • Agentia de relatii publice Ogilvy PR se ocupa de comunicarea corporate a producatorului Caroli Foods, potrivit unui anunt al agentiei. Aceasta precizeaza ca a fost selectata de Caroli dupa ce, anul acesta, a dezvoltat o platforma de comunicare digitala pentru un brand al grupului.
  • Agentia de media Brand Connection, parte a grupului Lowe, are o noua identitate corporate si si-a relansat site-ul si blogul, ce ofera informatii despre piata media, analize si campanii notabile, potrivit unei informari de presa.