Schimbare la varful Realitatea Media, la cateva luni dupa vanzarea postului. Dupa demisia lui Sorin Freciu de la conducerea Consiliului de Administratie al Realitatea TV, noul presedinte va fi Irina Chirica, o veche colaboratoare a lui Elan Schwartzenberg (noul proprietar al postului), anunta Pagina de Media. Irina Chirica va fi confirmata pe pozitie pe 29 iunie, la Adunarea Generala a Actionarilor.

Potrivit informatiilor paginademedia.ro, in ultimii opt ani, Irina Chirica a fost reprezentantul companiei Spacecom in Romania. Spacecom detine satelitii Amos 1 si 2 si este o companie cotata la bursa din Tel Aviv, in care statul israelian detine 25%.

Irina Chirica este logodnica colonelului Vasile Camarascu, fostul sef al SRI Bucuresti, scrie paginademedia.ro.

De asemenea, Consiliul Concurentei si-a dat avizul, luni, pentru tranzactia privind vanzarea postului Realitatea TV, ceea ce inseamna ca SOV isi va primi banii. Potrivit informatiilor paginademedia.ro, SOV nu isi va primi insa toti banii: aroximativ 30% vor fi pusi intr-un cont special, ca o garantie in cazul unor eventuale "surprize" gasite de noul proprietar.