Vlad Tudosie, care in ultimul an si jumatate a condus vanzarile de publicitate TV in cadrul Intact Media Group, preia de la 1 august pozitia de country manager pentru Romania si Europa de Sud-Est in cadrul Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa), potrivit unui comunicat Discovery.

  • UPDATE Potrivit reprezentantilor Intact, conducerea vanzarilor de publicitate TV in cadrul trustului va fi preluata interimar de Anca Vasile (fosta Vlad).

Tudosie preia functia detinuta interimar de Phillip Luff, care devine country manager pentru pietele emergente in cadrul Discovery Networks. In noua sa pozitie, Tudosie va coordona activitatile companiei in Europa de Sud-Est si evolutia posturilor din portofoliu, printre care TLC, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery HD Showcase si ID Investigation Discovery. El ii va raporta Katarzynei Kieli, managing director Discovery Networks CEEMEA.

  • Vlad Tudosie a condus vanzarile de publicitate TV la Intact Media Group din ianuarie 2010, dupa decizia acestui grup de a se desparti de regia Clir Media si de a-si internaliza vanzarile TV.

Pana atunci, el lucrase la Discovery Romania, unde fusese director de vanzari de publicitate. In prealabil, lucrase opt ani la Cable Direct.