Regia Media Point va avea de luna aceasta un nou sef, anunta Paginademedia.ro. Iar monitorizarea publicitatii radio va fi asigurata pentru BRAT de GfK Romania, potrivit unui anunt al companiei.

  • Dragos Stan, fost sef al vanzarilor de publicitate la Mediafax Group, va prelua luna aceasta conducerea regiei Media Point, scrie Paginademedia.ro. Media Point - regie detinuta de agentia Odyssey si care vinde spatiul publicitar al Adevarul Holding - a fost condusa pana recent de Sorel Radu. Potrivit sursei citate, Dragos Stan nu a confirmat, dar nici nu a infirmat venirea sa la Media Point.
  • Rapoartele de monitorizare a investitiilor in publicitatea radio, serviciu lansat luna aceasta de BRAT, vor fi livrate de GfK Romania, potrivit unui comunicat al companiei. Acesta precizeaza ca monitorizarea este realizata pe baza unui soft de recunoastere automata a spoturilor si ca rapoartele, disponibile de saptamana viitoare, vor include spoturi de publicitate, concursuri, interventii ale DJ-ilor si toate formele de publicitate. Monitorizarea acopera, pentru inceput, sapte posturi radio.