Pro TV a lansat, luni, si pe piata locala serviciul de video-on-demand al grupului Central European Media Enterprises (CME), Voyo. Iar televiziunea publica lanseaza prima sa aplicatie pentru iPhone si iPad, TVR Info, unde pot fi accesate programul postului, stiri, precum si streaming-ul canalului public de radio Romania Actualitati.

  • Canalul public de stiri TVR Info a lansat propria aplicatie pentru iPhone si iPad, potrivit unui comunicat TVR. Aplicatia poate fi descarcata din categoria News a magazinului de aplicatii Apple si include programul TVR Info, stiri (cultura, actualitati, politica, social, externe, Europa, meteo, business, sport) redactate si actualizate pe parcursul zilei.  Cu aceeasi aplicatie poate fi accesat si streaming-ul postului Romania Actualitati. Potrivit comunicatului, initiatorul proiectului este Cristi Corobana, de trei luni consilier pentru strategii web si multimedia al presedintelui-director general al TVR, Alexandru Lazescu.
  • Grupul Central European Media Enterprises (CME) a lansat, luni, si pe piata din Romania serviciul sau de video-on-demand Voyo, lansat initial in Cehia la inceputul acestui an si in Croatia luna trecuta. Voyo ofera filme, seriale, emisiuni Pro TV si transmisiuni in direct. Potrivit unei informari Pro TV, Vizitatorii pot vedea atat programele posturilor din grupul Pro TV, imediat dupa difuzarea lor pe TV, cat si productii Pro TV si Acasa TV inaintea difuzarii lor la televizor. Continutul poate fi accesat fie gratuit, dupa logare pe site, fie contra cost. Cand a fost lansat in Cehia, in urma cu jumatate de an, Voyo oferea productii difuzate de posturile locale, transmisiuni in direct, emisiuni si seriale inainte de difuzarea pe TV, filme distribuite in Cehia si Slovacia de compania Bonton. In iunie, CME a anuntat ca pe platforma Voyo din Cehia urmeaza sa ofere si continut online 3D.