Alexandra Olteanu, pana acum media buying director in cadrul agentiei Initiative, preia pozitia de managing director de la 15 septembrie, "odata cu incheierea mandatului lui Steve Dallas", potrivit unui comunicat de presa. Acesta a venit la Initiative, ca managing director, la inceputul anului 2010, cand directorul de pana atunci, Octav Popescu, a fost numit vicepresedinte al agentiei.

Alexandra OlteanuFoto: Initiative Media

Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Lowe/Initiative au spus ca pot oferi detalii doar dupa ce Alexandra Olteanu va prelua efectiv noua pozitie.

In comunicatul de joi este citata Veronica Savanciuc, Presedinte si CEO al grupului Lowe, din care face parte Initiative:

  • "Finalizam o etapa importanta pentru Initiative si ii multumim lui Steve pentru aportul lui la atingerea obiectivelor agentiei. Promovarea Alexandrei este urmatorul pas firesc in evolutia companiei, rezultat a ceea ce am construit pana acum alaturi de intreaga echipa Initiative"
  • "De aceasta data ne-am dorit sa aducem la conducerea Initiative un profesionist din interiorul echipei si am stiut ca Alexandra este cea mai buna alegere. Ea este alaturi de noi de 16 ani, este un profesionist desavarsit si a construit una dintre cele mai bune echipe de media buying din industrie"

Alexandra Olteanu, citata in comunicat:

  • "Sunt incantata sa accept aceasta noua provocare si imi propun ca impreuna cu echipa Initiative sa depasim constant asteptarile clientilor nostri. Piata se indreapta gradual spre un moment in care barierele intre paid, shared si earned media dispar. Se vor diferentia agentiile care pot sincroniza, intr-o maniera eficienta, know-how-ul de digital cu nevoia de expertiza solida, tactica in celelalte arii ale marketingului."

Ea s-a alaturat agentiei Initiative in 1995, iar din 2002 a preluat conducerea departamentului de media buying. Din pozitia de managing director, ea va conduce toate operatiunile Initiative, inclusiv cele de strategie, buying, consultanta media, cercetare si digital.

In Romania, Initiative este membra a grupului din care mai fac parte agentiile Lowe&Partners, Brand Connection, Golin Harris Bucuresti, HyperActive si MedicOne. Printre clientii Initiative Romania se numara Orange Romania, Bergenbier, Ferrero, Millennium Bank, Johnson&Johnson, Provident Financial sau BMW.