Consiliului de Administratie al societatii FATA Asigurari a acceptat in sedinta din data de 2 februarie 2012 demisia lui Diego De Gennaro din functia de director general al companiei, in locul sau fiind numit Bogdan Pirvu, care detinuse anterior functia de director general adjunct, a anuntat luni compania de asigurari.

Bogdan Pirvu are o cariera de peste 12 ani in domeniul asigurarilor, fiind in special cunoscut pentru activitatea desfasurata in domeniul asigurarilor agricole. Si-a inceput cariera in asigurari alaturi de Omniasig Asigurari Agricole, continuand in cadrul AGRAS, unde a ocupat functia de Director General Adjunct, pana in anul 2006, cand s-a alaturat companiei FATA Asigurari, in cadrul careia, din anul 2008, a ocupat pozitia de director general adjunct.

Odata cu schimbarea managementului, actionarii societatii au in vedere dezvoltarea ulterioara a companiei si consolidarea pozitiei in sectorul asigurarilor agricole din Romania, se mai arat in copmunicatul de presa. FATA Asigurari a inregistrat anul trecut prime brute subscrise in valoare de 19,29 milioane lei, detinand o cota de piata de 0,29% in sectorul asigurarilor generale. Anul trecut, compania a incheiat cu o pierdere neta de 10,5 milioane lei.