Incepand din luna mai a acestui an, presedintia Consiliului de Administratie al Carpatica Asig este asigurata de catre Adela Abrudan, care a ocupat anterior functia de Director al Departamentului Juridic al companiei, iar incepand cu luna iunie, conducerea executiva a Carpatica Asig a fost preluata de Marian Mirzac, noul director general al companiei si de catre Cosmin Angheluta, care asigura functia de Director General Adjunct al societatii, responsabil cu partea de vanzari, a anuntat miercuri asiguratorul. Pentru 2012, principalul obiectiv al noii conduceri este cresterea cu 40% a volumului de prime brute subscrise, comparativ cu anul anterior. In 2011, veniturile Carpatica Asig din primele brute subscrise au atins valoarea de 201,5 milioane lei, conform datelor UNSAR.

  • "Proiectele pe care le vom dezvolta si implementa au la baza o viziune de business centrata pe client. Astfel, vom urmari o permanenta optimizare a calitatii serviciilor oferite, atat prin produsele noi pe care le vom lansa, cat si prin serviciile de solutionare a daunelor, unde vom incerca sa facem cat mai putin neplacuta experienta oricum suparatoare a unui accident", a declarat Marian Mirzac, noul director general al Carpatica Asig.

Conform datelor UNSAR (Uniunea Asiguratorilor care are 23 de membri ce genereaza circa 95% din volumul de prime subscrise de intreaga piata locala de asigurari), Carpatica Asigurari a raportat in 2011 prime brute subscrise in valoare de 201,5 milioane lei pe segmentul asigurarilor generale. Asiguratorii UNSAR au subscris anul trecut prime brute la asigurarile generale in valoare de 5 miliarde lei fata de 5,5 miliarde lei in 2010, in scadere procentuala cu circa 9%.