Incepand cu data de 1 octombrie 2012, Wolf-Cristoph Gerlach (33 de ani) a fost numit membru in Directoratul Uniqa Asigurari de viata si director operational in aceasta companie, a anuntat miercuri asiguratorul. Acesta il inlocuieste pe Nicolae Ani (43 ani), a carui numire in echipa de conducere a Uniqa Asigurari de viata fusese anuntata in luna februarie din acest an. Conducerea companiei este asigurata acum de Remus Lapusan – presedinte directorat, Paul Cazacu – vicepresedinte directorat si Wolf-Cristoph Gerlach, membru directorat.

Wolf-Cristoph GerlachFoto: UNIQA Asigurari

Contactati de HotNews.ro, oficialii Uniqa Asigurari au precizat ca Nicolae Ani a fost numit membru in Directoratul Uniqa Asigurari, dupla plecarea Ileanei Horvath.

Originar din Graz, Austria, Gerlach a studiat acolo administrarea afacerilor si activeaza in sectorul asigurarilor din 2004. S-a alaturat grupului Uniqa in 2008, dupa ce a ocupat diverse pozitii in Austria si in strainatate ca executive assistant, manager de proiecte internationale si manager regional pe 12 tari din Europa Centrala si de Est, pe segmentul de asigurari de bunuri.

Grupul austriac Uniqa detine pe piata romaneasca societatile Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata. In 2008 Uniqa Group a achizitionat integral societatea de asigurari generale UNITA, care ulterior si-a schimbat numele in Uniqa Asigurari. In prezent, aceasta companie ocupa locul sapte in piata de asigurari generale. Uniqa Asigurari de viata a fost lansata in aprilie 2010, pentru a completa gama de produse oferite clientilor din Romania de grupul austriac Uniqa.