Romgaz vrea sa cumpere servicii de asigurare CASCO pentru autovehiculele si utilajele sale/Valoarea estimata a contractului este de 2,6 milioane lei

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 3 iunie 2013, 13:23 Economie | Asigurari

 documente
(03 Iun 2013) PDF, 121KB
Producatorul de gaze naturale Romgaz a lansat o licitatie deschisa pentru incheierea unei polite de asigurare facultativa auto CASCO pentru mijloacele de transport si utilajele societatii, contract a carui valoare estimata este de 2,69 milioane lei, conform unui anunt publicat luni in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Polita va avea o valabilitate de 12 luni incepand de la data atribuirii contractului.

Conform datelor din anuntul de participare, asiguratorii interesati de licitatie trebuie sa aiba o medie a cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani de cel putin: 5.300.000 lei.

"In cazul asocierii mai multor operatori economici, valoarea pragului minim impus referitor la cifra medie (C.A.) anuala de afaceri trebuie sa fie indeplinita prin cumulul C.A. a asociatilor", se mentioneaza in anunt.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 16 iulie 2013, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iulie 2013. In aceeasi zi va avea loc si deschidera ofertelor.

Mai multe detalii vezi in Caietul de sarcini atasat articolului.

Romgaz este cea mai mare companie producatoare de gaze naturale din Romania, in care statul este actionar majoritar, fiind reprezentat de Ministerul Economiei.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

500 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version