Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) a anuntat luni ca in primele trei luni din acest an a inregistrat venituri din primele brute subscrise in valoare de 238,07 milioane lei, in crestere cu 23,95% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In acelasi interval de timp, valoarea totala a despagubirilor platite a fost de 120,41 milioane lei.

Asiguratorul sustine ca "managementul procesului de solutionare a daunelor a continuat sa se imbunatateasca in aceasta perioada, timpul de plata a despagubirii scazand pe toate liniile, atat asigurari auto, cat si non-auto, compania ajungand la stadiul in care 90% din dosarele de dauna se platesc in termen de 5 zile calendaristice de la data primirii ultimului document solicitat".

Asigurarile auto (CASCO si RCA) continua sa aiba ponderea cea mai mare in portofoliul companiei. Valoarea totala a primelor brute subscrise in primele trei luni a fost de 164,58 lei, in crestere cu 33,81% fata de aceeasi perioada din 2014.

  • "Realizarile inceputului de an dovedesc ca toate masurile de eficientizare a activitatii, portofoliului si costurilor pe care OMNIASIG le-a luat anterior au avut efect si au produs rezultatele asteptate. Ne mentinem dezvoltarea sanatoasa si prudenta, privind cu optimism anul 2015, atat din perspectiva evolutiei companiei noastre, cat si a intregii piete, care a manifestat semnale de re-asezare in acest prim trimestru", a declarat Mihai Tecau, presedinte directorat Omniasig VIG.

Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) a anuntat anterior ca in anul 2014 a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de 860,38 milioane lei, in scadere cu 2,35% fata de anul anterior, si ca a revenit pe profit, cu un rezultat net de 15,68 milioane de lei. Compania a platit in 2014 despagubiri totale in valoare de 667,79 milioane lei.