Fabrica din Brasov unde s-a produs joi, 5 noiembrie, o explozie in urma careia un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite, este asigurata la Omniasig, a confirmat vineri asiguratorul intr-un comunicat de presa. Polita de asigurare incheiata de reprezentantii fabricii acopera riscurile de explozie si incendiu, atat pentru cladire, cat si pentru continutul si utilajele din interioriul ei si o echipa a asiguratorului s-a deplasat la Brasov, imediat dupa producerea exploziei, se arata in comunicatul asiguratorului.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • Anuntul facut vineri de Omniasig:

"OMNIASIG Vienna Insurance Group confirma ca fabrica din Brasov, care a fost afectata in cursul serii de joi, 5 noiembrie a.c., de o deflagratie, este asigurata la compania noastra.

O echipa a OMNIASIG s-a deplasat la Brasov, imediat dupa producerea exploziei. Gandurile noastre se indreapta acum, in principal, catre angajatii care au fost implicati in acest nefericit incident, precum si catre familiile acestora, carora le dorim insanatosire grabnica.

Mai multe detalii vor fi anuntate pe masura ce investigatiile oficiale aflate in desfasurare vor permite acest lucru.

Polita de asigurare incheiata de reprezentantii fabricii acopera riscurile de explozie si incendiu, atat pentru cladire, cat si pentru continutul si utilajele din interioriul ei".

Vel Pitar a informat vineri, intr-un comunicat de presa, ca explozia produsa joi seara in Brasov nu a fost la fabrica sa din localitate, ci la moara din Brasov a societatii SC Sapte Spice S.A, aflata in apropiere.

Politia si Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov au deschis un dosar penal in rem in cazul acestei explozii, in urma careia un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite, in acest caz fiind retinute pana in prezent cinci infractiuni, informeaza Mediafax.