Piata pensiilor private facultative a crescut la 10 fonduri de pensii

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 4 decembrie 2008, 14:02 Economie | Asigurari

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat prospectul schemei de pensii facultative pentru fondul de pensii facultative Eureko-Confort, cu grad mediu de risc, potrivit unui comunicat al autoritatii. Cu acest fond, care este administrat de catre societatea de administrare a fondurilor de pensii Interamerican, numarul fondurilor de pensii facultative a ajuns la 10, dupa 18 luni de functionare a sistemului fondurilor de pensii facultative (pilonul III).

Aceste fonduri sunt administrate de catre opt companii autorizate. Conform ultimelor date disponibile, la finalul lunii octombrie, in sistemul pensiilor facultative erau inscrisi 135.974 de participanti iar activele nete acumulate insumau aproape 65,8 milioane de lei.

La data mentionata, ING Optim, cu un activ net de 13,43 milioane lei, se mentinea pe primul loc dupa numarul de clienti, cu 33.187 de participanti atrasi, in timp ce dupa criteriul activului net, lider al pietei ramanea BCR Prudent cu un activ net de 18,6 milioane lei, de la cei 31.922 de clienti ai sai.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

252 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version