In anul 2005, Catherine Cook si fratele ei, David, au avut o idee de firma startup, in timp ce se amuzau pe seama fotografiilor lor dintr-un album scolar. Adolescentii, care aveau pe atunci 15 si, respectiv, 16 ani, au creat site-ul de socializare MyYearbook. Sase ani mai tarziu, site-ul a fost achizitionat de catre reteaua sociala Quepasa, pentru 100 de milioane de dolari, scrie Business Insider.

In 6 ani de la lansare, cei doi au strans 17 milioane de dolari in conturi, iar site-ul devenit retea de socializare a ajuns la 70 de milioane de utilizatori, care genereaza un trafic lunar de 1,2 miliarde de afisari. Miercuri, reteaua de socializare Quepasa a anuntat ca a cumparat afacerea cu 100 de milioane de dolari, dintre care 82 de milioane, in actiuni si 18 milioane de dolari, cash.

Geoff Cook, CEO al MyYearbook si frate cu Catherine si David, le-a trimis o scrisoare celor peste o suta de angajatii: "Nu cred ca acesta este sfarsitul. Cred ca este sfarsitul inceputului si ca mai sunt o sumedenie de produse inovatoare de creat".