Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Noi oportunitati de a atrage clienti, deschise pentru startup-urile din CEE datorita PwC Startup Collider - webPR

de     Smile Media
Marţi, 28 noiembrie 2017, 11:21 Economie | Startup Cafe

PwC Startup Collider
Foto: Smile Media
PwC - este unul dintre cele mai puternice branduri cu renume mondial care ofera pentru startup-uri un sprijin in dezvoltarea afacerii si ajungerea la mii de clienti in regiunea Europei Centrale si de Est (CEE). A inceput recrutarea pentru editia  a 2-a PwC Startup Collider.

Din octombrie a inceput alegerea pentru editia a doua a programului acceleratorului PwC Startup Collider. Scopul acceleratorului este sprijinirea si promovarea startup-urilor tehnologice inovatoare din regiunea Europei Centrale si de Est (CEE). Puteti aplica pana la10 decembrie 2017 pe site-ul web startupcollider.pwc.com





















Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

229 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...




citeste mai multe stiri pe www.bursa.ro

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri