Samsung Electronics a reusit sa vanda, pana in prezent, la nivel global 10 milioane de terminale Galaxy S II, varianta imbunatatita a celui mai bine vandut telefon bazat pe sistemul de operare Android (Galaxy S), de la lansarea pe piata a acestuia la sfarsitul lunii aprilie din acest an, a anuntat marti reprezentanta din Romania. Sorin Manea, manager de divizie la Samsung Electronics Romania sustine ca pe piata locala s-au vandut circa 50.000 de unitati, telefonul aflandu-se in topul preferintelor utilizatorilor.

Samsung Galaxy S IIFoto: Hotnews

UPDATESamsung Romania a revenit marti precizand ca pana acum s-au vandut 50.000 de terminale Galaxy S II pe piata locala, si nu 10.000 de unitati cum mentionase anterior.

Cea de-a doua generatie de Galaxy S are un ecran cu o diagonala 4,3 inci (~11 centimetri), printre cele mai mari din piata, o grosime extrem de redusa, de doar opt milimetri, si o greutate redusa, de 116 grame. Pe Galaxy S II ruleaza cea mai noua varianta a sistemului de operare Google Android pentru telefoane inteligente, 2.3 Gingerbread, personalizata de Samsung printr-o noua versiune a interfetei personalizate TouchWiz.

Citeste mai multe pe StyleReport.ro:REVIEW Samsung Galaxy S II - noul standard Android