Clientii de telefonie fixa ai RCS&RDS vor putea vorbi nelimitat in perioada urmatoare cu 2 euro pe luna (fara TVA) nu doar in propria retea fixa si mobila, ci in toate retele fixe de telefonie din Romania, a declarat marti Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al RCS&RDS. Operatorul de comunicatii prin cablu a introdus in luna noiembrie din 2010 acest abonament care permitea convorbiri nelimitate in propria retea fixa si mobila dar si catre retelele fixe concurente - Romtelecom si UPC.

Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS&RDSFoto: Agerpress
  • "Experimental am avut acest serviciu care oferea convorbiri nelimitate si catre alte retele fixe precum Romtelecom si in maxim o luna il vom extinde pentru a include convorbiri nelimitate catre toate retelele fixe din Romania. Printr-o taxa fixa lunara vei putea vorbi nelimitat in orice retea fixa de telefonie", a precizat Valentin Popoviciu in cadrul unui forum pe tema trecerii la televiziunea digitala terestra, organizat marti in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. Operatorul este lider pe piata locala in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit.