Vodafone, al doilea operator local de telefonie mobila in functie de numarul de clienti, a lansat luni un nou portofoliu de abonamente, cu pachete ce includ pe langa minute si SMS-uri si trafic de internet pe mobil. Cel mai mic abonament are un pret de 6 euro (TVA inclus) si are 15 MB de trafic de internet inclus. "Datele noastre arata ca o mare parte a utilizatorilor au nevoi minime de Internet pe mobil, in special pentru navigare si Messenger", sustin oficialii Vodafone, in motivarea includerii internetului mobil in abonamente.

  • "Cu noua oferta de abonamente Vodafone, am simplificat structura pachetelor noastre si am adaugat valoare incluzand trafic de Internet pe mobil in toate categoriile de abonamente, din dorinta de a-l face accesibil tuturor utilizatorilor nostri. Datele noastre arata ca o mare parte a utilizatorilor au nevoi minime de Internet pe mobil, in special pentru navigare si Messenger, asa cum alti utilizatori au nevoi extinse, pe care le-am adresat, de asemenea, in oferta noastra", a declarat Andreea Cramer, director voice marketing, Vodafone Romania. 

Tarifele dupa depasirea serviciilor incluse in abonament sunt: 0.148 euro/min pentru apelurile in retea, 0.21 euro/min pentru apelurile in alte retele, 0.062 euro/SMS pentru SMS, 0.2 euro/MB pentru traficul de internet pe mobil. Ofertele sunt disponibile pentru clientii noi si existenti, pentru contractele pe 1 an/2 ani.

Mai multe detalii citeste pe WebPr.ro.