​Operatorul de telefonie mobila Orange Romania avea peste 10,1 milioane de utilizatori in trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, in scadere cu 2,06% (peste 214.000 clienti) comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, insa in crestere cu 1% fata de trimestrul anterior al acestui an, a anuntat joi compania. Lansate in premiera pe piata din Romania, in luna mai 2011, serviciile de voce in format High Definition (HD), disponibile la nivel national pentru apeluri locale, in aria de acoperire 3G au atras pana acum 75.000 de clienti, a mai precizat operatorul.

In trimestrul trei din acest an (iulie-septembrie) Orange a obtinut venituri in valoare de circa 241 milioane euro, in scadere cu 2% fata de acelasi trimestru din 2010, insa in crestere cu 3% fata de trimestrul doi al acestui an.

"Ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti de retea, de servicii si de raportul calitate - pret pe care il oferim. In trimestrul trei al anului am continuat sa investim pentru a le asigura acestora cea mai buna experienta la toate punctele de interactiune cu brandul", declarat Jean-Francois Fallacher, directorul executiv al Orange Romania.

Compania a mai anuntat joi ca a continuat programul de modernizare a retelei, 92% din Transilvania fiind acoperita cu retea 3G si a amintit ca in Bucuresti a introdus cea mai mare viteza la care poate ajunge reteaua 3G, de pana la 43,2 Mbps.