​Apple a anuntat ca iPhone 4S va fi oficial disponibil in tara noastra din 11 noiembrie, putand fi comandat din 4 noiembrie. Cel mai recent iPhone s-a lansat in 14 octombrie pe cateva piete mari, in prezent se vinde in 29 de state, iar pana la final de an vor fi 70 de tari.

iPhone 4SFoto: Apple

UPDATE Orange, Vodafone si Cosmote au anuntat ca vor incepe sa vanda acest telefon incepand cu 11 noiembrie

Apple a anuntat ca iPhone 4S poate fi comandat din 4 noiembrie si va fi disponibil oficial pe 11 noiembrie in tara noastra. Romania face parte dintr-un val de 15 tari in care cel mai nou terminal Apple se lanseaza, in randul acestora fiind Noua Zeelanda, Coreea de Sud, Portugalia, Muntenegru, Albania sau Armenia. iPhone 4S este disponibil in 29 de tari acum, insa pana la final de an va fi in 70.

Apple a vandut patru milioane de telefoane iPhone 4S in primele trei zile de la lansare, record pentru un produs al companiei.

In Europa, preturile la iPhone 4S incep de la 199 de euro (pentru varianta cu 16GB spatiu de stocare) impreuna cu abonament pe doi ani, arata datele Orange Franta.

Datele Apple arata ca preturile fara un contract cu un operator de telefonie ("la liber") pentru noul iPhone 4S sunt de 629 euro (varianta de 16 GB) si 739 euro (varianta de 32 GB) in Franta si Germania, in timp ce in Marea Britanie iPhone 4S varianta de 16 GB costa 499 de lire sterline, cea de 32 GB costa 599 de lire, iar varianta de 64 de GB costa 699 de lire.

iPhone 4S este disponibil si pe mai multe magazine online romanesti.