"In doar 3 zile de la lansare, in reteaua de magazine Cosmote si Germanos s-au vandut cateva sute de terminale iPhone 4S, impreuna cu planurile tarifare create special pentru iPhone", au precizat pentru HotNews.ro oficialii Cosmote Romania. Telefonul inteligent iPhone 4S, cea mai noua generatie a iPhone produsa de Apple, inceput sa fie vandut pe piata locala de catre toti cei trei mari operatori de telefonie mobila, Orange, Vodafone si Cosmote, incepand cu data de 11 noiembrie.

iPhone 4SFoto: Apple

Terminalul, in varianta cu cel mai mic spatiu de stocare de 16 GB, este vandut de catre Orange la preturi incepand de la 179 de euro impreuna cu un abonament lunar de 49 de euro pentru o perioada de doi ani. La Vodafone, acelasi terminal are un pret de 0 euro impreuna cu un abonament lunar de 80 de euro pentru o perioada de doi ani, iar la Cosmote telefonul costa 799 de lei impreuna cu un abonament lunar de 48,36 euro pentru o perioada de 2 ani.

Telefonul inteligent iPhone 4S vine cu procesor mai puternic, camera foto/video mai performanta si noi aplicatii de comenzi vocale. Apple a lansat iPhone in 2007 si a vandut aproape 130 de milioane de unitati pana acum. Trimestrul trecut a fost cel mai bun, cu vanzari ce au depasit 20 milioane unitati.