Noul smartphone Samsung Galaxy S III, ce functioneaza cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0), va putea fi achizitionat de la Orange la preturi incepand cu 299 euro (TVA inclus), oferta valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani, a anuntat luni operatorul de telefonie. Compania sustine ca telefonul poate fi comandat de luni, 7 mai, exclusiv din magazinul online, urmand ca din 30 mai telefonul sa fie disponibil in toate magazinele proprii.

Galaxy S3Foto: Samsung

Datele de pe site-ul Orange indica faptul ca "momentan produsul nu este in stoc" si ca "este disponibil pentru livrare din 30 mai".

La a treia generatie, noul Samsung Galaxy S III beneficiaza de un ecran de 4,8 inci, un procesor quad core de 1,4 Ghz si functii personalizate care isi propun sa faca utilizarea mult mai usoara decat in variantele precedente. Astfel, cu ajutorul functiei S Voice, utilizatorii pot comanda telefonului sa opreasca alarma pentru cateva minute, pot raspunde unui apel sau il pot respinge, pot porni muzica sau chiar pot spune camerei cand sa fotografieze.

In afara de Orange, liderul de piata in functie de numarul de clienti, si Vodafone (numarul doi in piata locala) a anuntat ca va pune in vanzare "in curand" acest telefon, iar Cosmote (al treilea operator de telefonie mobila dupa numarul de clienti) a precizat ca va avea in oferta acest telefon "la sfarsitul lunii mai-inceputul lunii iunie", fara a da mai multe detalii.