Cel mai avansat smartphone produs de Samsung, Galaxy S III, va fi disponibil in toate magazinele Cosmote Romania si Germanos la sfarsitul lunii mai la un pret de 2.729 lei (TVA inclus) fara abonament, necodat, a anuntat marti operatorul de telefonie mobila. Terminalul poate fi pre-comandat, incepand de marti, 8 mai, pe site-ul Germanos. Cu o zi in urma, Orange a anuntat ca va vinde acest telefon la preturi incepand de la 299 euro impreuna cu abonament de 36 de euro timp de 2 ani. Fara contract, terminalul este vandut de Orange la un pret de 621,24 euro (TVA inclus).

Samsung Galaxy SIIIFoto: Cosmote Romania

Mai multe informatii despre preturile impreuna cu abonament Cosmote vor fi disponibile in curand, a mai anuntat operatorul mobil. Si Vodafone a anuntat recent ca va avea in oferta 'in curand' acest nou smartphone, fara a da alte detalii.

La a treia generatie, noul Samsung Galaxy S III beneficiaza de un ecran de 4,8 inci, un procesor quad core de 1,4 Ghz si functii personalizate care isi propun sa faca utilizarea mult mai usoara decat in variantele precedente. Astfel, cu ajutorul functiei S Voice, utilizatorii pot comanda telefonului sa opreasca alarma pentru cateva minute, pot raspunde unui apel sau il pot respinge, pot porni muzica sau chiar pot spune camerei cand sa fotografieze.