Samsung Electronics a anuntat ca investigheaza o plangere legata de faptul ca Galaxy SIII, cel mai avansat smartphone din portofoliu, ar putea avea probleme de supraincalzire, transmite Bloomberg. Incidentul a fost semnalat la data de 20 iunie, pe un forum online irlandez, de catre un utilizator care a postat si poze cu telefonul sau, povestind cum i-a luat foc din senin pe cand se afla in suportul din masina. Biroul local al Samsung a obtinut telefonul si incearca sa afle cauza acestui incident, a declarat un purtator de cuvant al producatorului sud-coreean.

Incident cu Galaxy SIIIFoto: Captura www.boards.ie

Pe forumul online exista si un UPDATE facut de utilizatorul irlandez care spune ca dupa ce retailerul britanic Carphone Warehouse de unde cumparase telefonul nu i-ar fi acordat unul la schimb, ar fi fost contactat de Samsung si ar fi primit un nou telefon Galaxy SIII.

Acesta spune ca nu exista nici o confirmare ca ar fi avut o problema telefonul, ba chiar este posibil ca de vina sa fie suportul masinii si sistemul de aer conditionat din masina. In plus, irlandezul subliniaza ca nu este disponibil pentru interviuri.

James Chung, purtatorul de cuvant al Samsung a declarat ca nu au mai fost semnalate pana acum incidente de supraincalzire a bateriei. Galaxy S este cea mai bine vanduta serie de smartphone-uri din portofoliul Samsung, cu peste 50 de milioane de unitati vandute in ultimii doi ani.