Posta Romana a lansat o licitatie deschisa pentru cumpararea de "servicii pentru monitorizarea timpilor de circulatie pentru corespondenta interna prioritara - anul 2012", un contract a carui valoare este estimata la 100.000 de euro (fonduri proprii), potrivit unui anunt postat luni in Sistemul electronic de achizitii publice (SEAP). Durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii acestuia.

Intre conditiile tehnice de participare la licitatie, autoritatea solicita "lista principalelor servicii similare prestate in ultimii 3 ani (calculati pana la data limita de depunere a ofertei), continand valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati. Se vor anexa si maxim 3 recomandari de la beneficiari ai serviciilor din lista".

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 21 iulie 2012, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iulie 2012. Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 18 iulie, conform datelor din SEAP.