Orange a anuntat marti ca va pune in vanzare cea mai avansata tableta a Apple, iPad 3, incepand cu data de 27 iulie, la preturi de la 259 de euro (versiunea de 16 GB) impreuna cu un abonament de date de 35 de euro pe luna timp de doi ani. Noua tableta iPad de la Apple s-a lansat oficial in Romania inca din luna martie, preturile pornind de la 2.199 lei la versiunea cu 16 GB stocare si WiFi. In prezent, tableta poate fi cumparata fara abonament in magazinele online la preturi de la circa 2.000 de lei.

Apple iPad 3Foto: Apple

Potrivit operatorului, posesorii de Card Avantaj pot cumpara in rate noul iPad la un pret de 31 euro pe luna (timp de 2 ani), cu zero euro plata la momentul achizitiei. La acest pret, tableta poate fi cumparata doar impreuna cu un abonament de date Colibri la 14 euro pe luna timp de doi ani.

Noul iPad are un nou procesor Apple A5X cu grafica quad-core, un display Retina de 9,7 inch, camera de 5 MP, autonomie de zece ore a bateriei si 652 g greutate. Prima generatie iPad s-a lansat in primavara lui 2010, iar pana la final de 2011 s-au vandut peste 55 milioane unitati iPad si iPad 2.

Mai multe detalii despre preturile si abonamentele cu care este vandut prin Orange - aici.