Incepand de miercuri, 1 august 2012, George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business, va parasi Romtelecom, contractul sau cu compania expirand, a anuntat marti compania. Oficialii Romtelecom au mai precizat ca 'in urmatoarea perioada vom anunta persoana care va prelua responsabilitatile Directorului Executiv Comercial, Segment Business in cadrul Romtelecom, pozitie care va fi acoperita temporar pana la acel moment cu resursele interne existente'.

George MakowskiFoto: Romtelecom
  • "In numele echipei Romtelecom, doresc sa ii multumesc lui George Makowski pentru cei cinci ani dedicati companiei. George si echipa sa au adus o contributie semnificativa in pozitionarea Romtelecom ca un jucator puternic pe piata business din Romania, compania fiind in prezent lider de piata pe telefonia fixa, servicii de internet fix si VPN", a declarat Stefanos Theocharopoulos, Directorul General al Romtelecom.

Romtelecom a inregistrat in primul trimestru din acest an un profit operational (EBIT) de 13,8 milioane euro, revenind la un rezultat pozitiv dupa sapte trimestre de pierderi operationale, conform informatiilor financiare din raportul grupului elen OTE. Veniturile companiei au scazut cu 3,7% in primul trimestru din acest an, pana la 160,2 milioane euro, dar Anastasios Tzoulas, directorul executiv financiar al Romtelecom, a declarat ca aceasta este mai mica decat cea din trimestrul similar din 2011, reflectand schimbarile in strategia comerciala a companiei, diminuarea amortizarii si stabilizarea generala a economiei.