Companiile PwC si KPMG au depus oferte pentru servicii de consultanta in privatizarea Postei Romane

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Marţi, 11 septembrie 2012, 17:32 Economie | Telecom

Posta Romana
Foto: Hotnews
Pricewaterhouse Coopers (PwC) si KPMG sunt cele doua companii care au depus oferte pentru a oferi consultanta Ministerului Comunicatiilor pentru pregatirea si derularea procesului de privatizare a Companiei Nationale 'Posta Romana', a anuntat marti ministerul. "Comisia de Selectie va evalua ofertele si va stabili cine va fi consultantul. Ulterior, consultantul va stabili, impreuna cu Ministerul Comunicatiilor, procedura pentru identificarea celor mai buni investitori strategici care vor veni la privatizarea Postei Romane. Speram ca procesul sa se incheie la finele lunii decembrie", a declarat Ministrul Comunicatiilor, Dan Nica.

Citeste si: Ministerul Comunicatiilor asteapta oferte pentru servicii de consultanta in privatizarea Postei Romane
  • "Luni, 10 septembrie 2012, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a incheiat o prima etapa necesara procesului de pregatire a privatizarii Companiei Nationale Posta Romana (CNPR). In cadrul unei sedinte deschise, in prezenta Comisiei de Evaluare si Selectie a Consultantului, au fost desfacute plicurile cu ofertele de servicii de consultanta. La sedinta au luat parte si reprezentantii companiilor care au depus oferte: Pricewaterhouse Coopers (PwC) si KPMG. Data limita de depunere a ofertelor a fost 10 septembrie, ora 12.00", se arata intr-un comunicat transmis marti de Ministerul Comunicatiilor.

Rolul consultantului in cadrul procesului de privatizare a Postei Romane este de a asigura derularea intregii proceduri de identificare si selectare a investitorului strategic, in conformitate cu legislatia privatizarii din Romania.

Anuntul public pentru selectarea consultantului a fost facut in data de 6 august 2012, fiind publicat pe pagina de web a MCSI, in Financial Times, precum si in presa romaneasca de specialitate.

In contextul discutiilor cu Fondul Monetar International, Guvernul a decis, prin Hotararea Guvernului nr. 761/31.07.2012 de aprobare a strategiei de privatizare a C.N. Posta Romana S.A., sa lanseze procesul de privatizare a CNPR prin majorarea capitalului social al Companiei, care sa conduca la atragerea unui investitor strategic in actionariat, cu minim 20% din actiuni.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

838 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    brava, capitalistilor ! (Marţi, 11 septembrie 2012, 19:51)

    the [utilizator]

    privatizati si posta
    dupa aia, din motive de rentabiitate, lelea Floarea o sa faca trei ore dus si trei intors, cu magarul, ca sa scrie lu' fii-su din Barcelona ...


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri