Cosmote si Vodafone au organizat in Bucuresti in seara de joi, 1 noiembrie, evenimente speciale pentru punerea in vanzare a celui mai avansat iPhone de pana acum - iPhone 5, la care au participat peste 200 de persoane. Orange nu a organizat un eveniment dedicat noului smartphone de la Apple dar telefonul este pus oricum in vanzare incepand de vineri, 2 noiembrie, in retelele comerciale ale tuturor celor trei operatori mobili precum si in alte magazine.

Foto:

La Orange, iPhone 5 cu cel mai mic spatiu de stocare de 16 GB, costa cel mai putin 269 euro impreuna cu abonament de date de 51 de euro pe doi ani. La Vodafone, acelasi telefon costa cel mai putin 299 de euro impreuna cu un abonament de date de 59 de euro pentru 2 ani. La Cosmote acelasi model de telefon costa 999 de lei impreuna cu un abonament de 55,8 euro pe doi ani.

VIDEO Aris Karousos, director retail Cosmote, la lansarea iPhone 5:

VIDEO Inaki Berroeta, seful Vodafone Romania, la lansarea iPhone 5:

Cateva date generale despre iPhone 5

Precomenzile pentru iPhone 5 au atins cifra de doua milioane de unitati in primele 24 de ore de la lansarea sa pe piata, mai mult decat dublu fata de recordul de un milion de unitati precomandate in prima zi a lansarii generatiei anterioare de iPhone - iPhone 4S, a anuntat Apple in data de 17 septembrie. Terminalul a inceput sa fie livrat pe piata americana pe data de 21 septembrie, iar pe 24 septembrie Apple a anuntat ca a vandut peste 5 milioane unitati.

Citeste despre iPhone 5 pe StyleReport.ro: Apple lansează iPhone 5 si o nouă generatie de iPod-uri