Site-ul de comert online Okazii.ro a anuntat miercuri ca a lansat o aplicatie pentru sistemele de operare iOS care permite conectarea la site in timp real, navigarea printre cele peste doua milioane de produse noi si second-hand si cumpararea articolelor dorite de pe site. Mihnea Nicolescu, directorul de proiecte Okazii.ro, sustine ca lunar pe site se inregistreaza peste 250 000 de vizite de pe terminale iPhone, de aici si prioritatea de a dezvolta o aplicatie pentru sistemele iOS si abia apoi pentru alte sisteme de operare, mai putin folosite in prezent.

Aplicatie de iPhone pentru Okazii.roFoto: Hotnews

Aplicatia Okazii.ro este disponibila gratuit pentru download in Appstore si are 4 MB. Prin aplicatie utilizatorii pot cumpara produsele dorite in trei moduri: fara a-si crea in prealabil un cont, ceea ce contribuie la fluidizarea procesului de vanzare-cumparare; prin intermediul call-center-ului Okazii.ro sau prin intermediul contului deja existent, in cazul utilizatorilor inregistrati pe site-ul Okazii.ro.

In Appstore, aplicatia Okazii.ro este disponibila din data de 1 noiembrie, iar pana pe 5 noiembrie a fost descarcata de peste 10.000 de ori si s-au efectuat peste 1000 de tranzactii, sustin reprezentantii site-ului.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dnitre cele mai mari site-uri de comert online din Romania, cu 1,4 milioane de produse listate in toate categoriile si peste 3,7 milioane de vizitatori lunar. Site-ul este detinut de firma Netbridge Services SRL.