Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a anuntat miercuri incheierea unui parteneriat cu Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori, prin care permite abonatilor acces nelimitat pe mobil la un catalog de peste 20 de milioane de melodii pentru o perioada de 6 luni. Facilitatea este disponibila doar pentru cine are un abonament Pantera (cel mai ieftin costa 23 euro pe luna) si isi reinnoieste contractul pe 2 ani sau pentru cine opteaza sa isi faca un astfel de abonament pe o perioada de 2 ani. Parteneriatul vine in contextul in care Vodafone, al doilea mare operator mobil local, a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, lansand Zonga, serviciu care ofera acces la peste 16 milioane de melodii oficiale.

Parteneriat intre Orange si DeezerFoto: Captura Deezer.com

Serviciul de muzica prin Deezer, inclus in abonamentele Pantera, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicatie dedicata, compatibila cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry OS si pe computer, prin intermediul unui cont. Clientii pot asculta, organiza si partaja pe Facebook si Twitter melodiile favorite, oricand si oriunde, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele si albumele preferate pot fi descarcate pe telefon si ascultate chiar si in mod offline.

De asemenea, cu abonamentele Pantera, clientii au si internet mobil si TV in Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Clientii Orange care nu au un abonament Pantera, pot cumpara optiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus) care le ofera acces la catalogul Deezer si pot asculta muzica pe computer sau pe mobil, prin aplicatia Deezer, fiind tarifati in functie de traficul de date realizat. In curand optiunea va fi disponibila si pentru clientii Orange PrePay, mentioneaza operatorul in comunicat.

  • "Deezer are deja o prezenta puternica in Romania, datorita echipei editoriale care cauta si recomanda cei mai talentati artisti din regiune. Am investit multa energie pentru a crea un serviciu dedicat pentru Romania, iar parteneriatul cu Orange va oferi unui numar si mai mare de utilizatori posibilitatea sa descopere serviciul nostru. Suntem extrem de incantati ca putem oferi Deezer clientilor Orange datorita acestui parteneriat, care se adauga colaborarilor de succes cu Orange in Franta, Marea Britanie, Polonia, Mauritius si Coasta de Fildes", a declarat Axel Dauchez, CEO Deezer.

Anuntul Orange vine in contextul in care principalul rival pe piata locala de telefonie mobila, Vodafone, a anuntat la sfarsitul lunii octombrie ca a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, lansand Zonga, un player muzical, ce poate fi instalat pe computer si pe telefon, si care permite ascultarea securizata a melodiilor chiar si fara o conexiune la internet. Serviciul ofera acces la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artistilor romani si internationali, prin parteneriatele incheiate cu cele mai importante case de discuri.

Serviciul Zonga poate fi accesat de orice utilizator gratuit doar de pe computer cu cateva limitari, nelimitat doar de pe computer la un tarif de 2,39 euro pe luna si nelimitat de pe computer si mobil la 3,99 euro pe luna (preturile nu includ TVA).

Pentru detalii citeste si: Vodafone a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, lansand Zonga, cea mai mare colectie de muzica online din piata