Mihai Tudor (52 de ani) va prelua incepand cu data de 1 decembrie functia de director executiv comercial pentru segmentul companii in Romtelecom, inlocuindu-l pe George Makowski, care a parasit compania la 1 august, a anuntat joi operatorul de comunicatii electronice. Mihai Tudor este de profesie inginer electronist si are o experieta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C, ultima pozitie detinuta fiind cea de director general IBM pentru sud-estul Europei.

Mihai TudorFoto: Romtelecom

Mihai Tudor detine, de asemenea, un certificat in Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology, Melbourne Australia si un MBA in cadrul OUBS, Milton Keynes UK.

"Romtelecom este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de varf romanesti. Ma alatur unei echipe castigatoare, cu entuziasm si dorinta de a extinde si perfectiona serviciile oferite clientilor business si cu convingerea ca traditia si inovatia reprezinta ingrediente de dorit si de succes pentru orice organizatie", a spus Mihai Tudor, noul director executiv comercial, segment business in Romtelecom.

Mihai Tudor va coordona structurile: vanzari conturi strategice, vanzari corporate, vanzari GBM si structura de operatiuni comerciale business, care include activitatile de management al produsului, marketing, call center si integrare sisteme.

Situatia operationala si finanaciara a Romtelecom a continuat sa se imbunatateasca in trimestrul trei din acest an, se arata in cel mai recent raport al grupului elen OTE, actionarul majoritar. Romtelecom a inregistrat venituri de peste 513,3 milioane euro, in scadere cu doar 4,1%, o imbunatatire fata de trimestrele anterioare cand nivelul reducerilor a fost mai ridicat. In trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, Romtelecom a raportat un profit operational (EBIT) de 17,4 milioane euro, fata de o pierdere operationala de trei milioane euro in perioada similara din 2011.