Serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor isi face sistem informatic integrat/Contractul in valoare de peste 15,2 milioane lei (fara TVA) a fost castigat de firma Star Storage

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 10 ianuarie 2013, 11:39 Economie | Telecom

Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), a atribuit in luna decembrie a anului trecut un contract in valoare de 15,2 milioane lei (fara TVA) catre firma romaneasca Star Storage pentru dezvoltarea unui sistem informatic integrat de gestionare securizata a documentelor institutiei, conform informatiilor din sistemul electronic de licitatii publice. Contractul este finantat cu fonduri europene.

"Sistemul va consta într-o suma de echipamente, subsisteme informatice si servicii,implementate astfel încat sa permita Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna gestionarea eficienta si complet securizata a arhivei existente în format letric si a documentelor curente produse de catre institutie", se mentioneaza in anuntul de atribuire din Sistemul Electronic de Achizitii publice (SEAP).

Contractul a fost atribuit la data de 19 decembrie 2012, iar durata implementarii este de 6 luni de la data atribuirii acestuia. Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 16,3 milioane lei fara TVA, iar valoarea finala a fost de 15,2 milioane lei (fara TVA). Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise lansate in luna august a anului trecut si pentru aceasta licitatie s-au primit initial 5 oferte.

Castigatorul, Star Storage, este o companie romaneasca, capital 100% privat, cu peste 12 ani de experienta pe piata locala in solutii pentru protectie si management al informatiilor, conform informatiilor de pe site-ul companiei.


Citeste mai multe despre   
Intreb BT. Intalnire online: Credite pentru IMM-uri, in 2018. Doi specialisti raspund intrebarilor cititorilor, vineri, de la ora 12:00

Doi specialisti in credite pentru IMM de la Banca Transilvania raspund vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00 la intrebari puse de cititorii StartupCafe.ro si HotNews.ro, la o noua intalnire online "Intreb BT", pe tema creditelor pentru intreprinderi mici si mijlocii - IMM. Daniel Szekely si Marsela Petreus vor raspunde la intrebari pe teme precum planificarea creditarii, la inceputul unui nou an de business, tipuri de credite, in functie de nevoile afacerii, tipuri de garantii.
  • Pune intrebarile folosind formularul de comentarii de pe StartupCafe.ro

2329 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri