Vodafone Romania a anuntat luni numirea lui Andrea Rossini in pozitia de Director, Consumer Business Unit (n.a divizia clienti persoane fizice), incepand cu data de 1 martie, 2013. Rossini are o experienta de peste 15 ani in industria de telecomunicatii si anterior acestei numiri a ocupat timp de doi ani pozitia de Consumer Sales Distribution Director in cadrul Vodafone Italia.

Andrea RossiniFoto: Vodafone Romania

"Cu mai mult de 15 ani petrecuti in industria telecomunicatiilor si cu o puternica experienta comerciala, Andrea a avut mai multe roluri de management in Marketing si Vanzari, la Vodafone Italia si Vodafone Group, acoperind atat zona rezidentiala, cat si cea de companii", se arata in comunicatul Vodafone Romania.

Inainte de a veni in Vodafone Italia, in 1999, Andrea a fost consultant la PriceWaterhouse Coopers, iar anterior a lucrat la Pirelli, in sectorul productiei de echipamente telecom.

Andrea este licentiat in Stiinta, Economie si Inginerie Industriala la Universitatea Politehnica din Milano si detine un Master de la Henley Management College. In varsta de 42 de ani, Andrea Rossini este casatorit si are 2 copii.

Numirea lui Andrea Rossini vine dupa ce tot in aceasta luna Vodafone Romania a anuntat ca Mihai Ghyka, directorul comercial pe segmentul rezidential, a decis sa plece din companie, incepand cu 28 februarie 2013. Acesta fusese numit in aceasta functie in luna iunie 2011, dupa ce anterior a condus Bergenbier. "In perioada imediat urmatoare, mi-am propus sa ma ocup de cateva proiecte personale si sa petrec mai mult timp cu familia si cei apropiati", a declarat acesta la acel moment.