GTS Telecom, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii bazate pe infrastructura din Romania, a inregistrat anul trecut venituri de 20 de milioane euro, in scadere cu circa 15% fata de anul 2011 cand veniturile s-au ridicat la 23,5 milioane euro. Pe de alta parte, operatorul a anuntat un profit EBITDA (venituri inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizare) de 5 milioane de euro, in crestere fata de un rezultat EBITDA de 4,6 milioane euro in 2011.

"Afacerile din Romania au intampinat provocari in 2012; cu toate acestea, am continuat sa ne optimizam activitatile si sa mentinem nivelul inalt al serviciilor de care au nevoie, si la care se asteapta clientii nostri. Am incheiat anul cu rezultate operationale bune, care ne pozitioneaza favorabil in 2013. Planuim sa crestem nivelul investitiilor de pana acum in servicii de tip cloud (IaaS), si sa ne extindem in mod inteligent reteaua, pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri", a declarat Michael Rees, Managing Director al GTS Telecom.

Despre GTS Telecom:

GTS Telecom este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii bazate pe infrastructura din Romania. GTS furnizeaza solutii nationale si internationale de transport de date, voce, acces internet, servicii de tip cloud si colocare in centrele de date proprii din Bucuresti.

Compania administreaza o retea extinsa de Ethernet si MPLS bazata pe o infrastructura solida de fibra optica. GTS este unul dintre membrii fondatori ai RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange) si este este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 si ISO 27001. Compania numara aproximativ 130 de angajati si are sediul in Bucuresti.