O​liviera este prima platforma mobile de food delivery din Romania, o inovatie atat pe piata de food delivery cat si in panoplia de aplicatii mobile romanesti. Descarcarea este gratuita pe platformele iOS si Android iar livrarea se face fara vreo taxa suplimentara.

Prezentare OliveraFoto: ASCEND Netsolutions

Restaurante de renume din Bucuresti, lanturi de livare de mancare la domiciliu cu mai bine de zece ani de experienta, localuri cu specific culinar deosebit sau traditional, toate isi reunesc ofertele in cadrul aplicatiei. Primii parteneri Oliviera sunt nume de top din piata: Jerry's Pizza, Wu Xing, Pizzicato, El Torito, Karishma si edulce.ro, si expansiunea platformei mobile va inregistra noi parteneri in scurt timp.

"Toata lumea comanda mancare. Dupa specific, dupa preferinte. Dar cand vine vorba de dulciuri, e un singur loc de unde iti poti comanda cele mai delicioase si aspectuoase torturi. Oliviera aduce oferta noastra direct pe telefonul mobil si ofera o modalitate rapida si moderna de a comanda desertul perfect. Preparatele sunt proaspete si delicioase iar livrarea este extrem de rapida, in maxim 2-4 ore de la confirmare, in functie, evident, de greutatea tortului si de solicitarile clientului." (edulce.ro)

Oliviera ofera cea mai simpla, mai comoda si mai moderna modalitate de a comanda. Aplicatia este gratuita si nu exista costuri suplimentare de livrare. Dintr-un singur cont poti lansa solicitari pentru orice restaurant partener, adresele de livrare sunt memorate si nu trebuie introduse de fiecare data. In plus, utilizatorii au ocazia de a repeta orice comanda anterioara, vizualizand istoricul sau chiar de a trece anumite feluri de mancare la categoria de favorite, pentru a comanda si mai rapid deliciile preferate.

"In urma cu un an am lansat prima aplicatie de comenzi pe telefon pentru un restaurant din Bucuresti si putem spune ca primul contact dintre zona de mobile si piata de food delivery a fost unul pozitiv si cu potential. Au urmat alte aplicatii pentru cateva restaurante din segmente diferite, astfel ca, dupa aproape un an, am centralizat experienta dobandita si serviciile oferite in prima platforma de food din Romania. Oliviera este dezvoltata pentru piata autohtona, de catre o companie cu istoric si traditie in produse inovatoare, raspunde specificului utilizatorului roman si are mobilitatea si disponibilitatea necesare pentru o dezvoltare complexa.", declara Florin Ionescu, coordonator Olivier si Busines Development Manager Ascend NetSolutions.

Aplicatia este construita astfel incat sa puna la dispozitia unui utilizator dornic sa comande toate avantajele zonei mobile: vizualizare a restaurantelor in functie de proximitate, alfabetic sau in functie de specific, informatii actualizate despre disponibilitatea de livrare si promotiile existente. Confirmarea este primita instant, prin Push Notificatios, cand comanda intra in productie, si este furnizat si un timp de livrare real. In plus, pentru clientii fideli ai aplicatiei nu mai este necesar interviul telefonic - restaurantul nu ii mai contacteaza pentru confirmare, ci preia automat comanda.

Pentru majoritatea restaurantelor partenere, livrarea se face exclusiv pe Bucuresti, dar exista oferte active si disponibile si pentru Pitesti si Ploiesti.

Ascend NetSolutions furnizeaza servicii complete pentru mediul mobile si online: produse interactive, aplicatii complexe pentru device-uri mobile, platforme de e-commerce si instrumente pentru retelele sociale. Printre proiectele Ascend NetSolutions se numara aplicatiile mobile eChiosc (iOS), Star Taxi (iOS, Android), Olivera (iOS, Android), platformele online ticketing biletesteaua.ro si biletedinamo.ro, site-urile topexperti.ro si miniprix.ro, dar si numeroase aplicatii pentru platforme Social Media.