Incepand de joi, clientii Orange primesc o calatorie de metrou gratuita la cumpararea unei calatorii cu telefonul mobil, oferta valabila pana la 1 septembrie 2013, a anuntat operatorul de telefonie mobila. Orice client al acestui operator care alege sa plateasca o calatorie de metrou prin trimiterea unui SMS cu textul 1C la numarul scurt 1700 va primi o a doua calatorie gratuit. Pretul standard al unei calatorii prin SMS este de 0,50 euro. La inceputul acestei luni, Metrorex a anuntat ca a extins modalitatea de plata a calatoriilor prin SMS in toata reteaua sa de transport, optiune valabila doar prin retelele Orange si Vodafone.

Plata cu SMS la MetrouFoto: Hotnews
  • "Pentru clientii Orange va exista in continuare si posibilitatea de a achizitiona 2 sau 10 calatorii cu telefonul mobil, prin trimiterea textului 2C sau 10C la numarul scurt 1700, tarifele percepute fiind de 0,90 euro, respectiv 3,25 euro. In cazul abonamentelor la tarifele specificate se adauga TVA, iar pentru cartelele PrePay valorile precizate anterior se deduc din creditul disponibil. Calatoriile pot fi utilizate timp de 6 luni de la achizitie", se mentioneaza in comunicatul Orange.

Compania precizeaza ca serviciul de plata si acces cu telefonul mobil a fost extins si este disponibil clientilor Orange incepand cu 2 aprilie 2013 in toate statiile de metrou, mai putin Bazilescu si Jiului.

Metrorex a anuntat la inceputul acestei luni ca a decis sa vina in sprijinul calatorilor si sa extinda experimentul demarat in luna februarie a anului trecut la nivelul intregii retele de transport, optiune valabila doar in retelele Orange si Vodafone.

Dupa cumpararea unei calatorii, pentru a avea acces in statie, clientul va apela gratuit numarul 1700. Telefonul va incepe sa emita un semnal sonor, iar clientul va apropia telefonul de validatorul special instalat. Pe ecranul validatorului va aparea mesajul 'Tranzactie reusita!' dupa care accesul este permis.

Citeste si:HARTA INTERACTIVA Ce succes a avut plata prin SMS a intrarii la metrou in cinci luni de la lansare