Romtelecom ofera incepand de luni, 10 iunie, noilor clienti, pachete de televiziune, internet si voce, care includ si o tableta Samsung Galaxy Tab P3110 fara niciun cost suplimentar, a anuntat luni operatorul de comunicatii electronice. Prin intermediul acestei tablete, clientii au acces la documentare premium BBC Knowledge pana la 30 septembrie 2013. Cel mai accesibil astfel de pachet este disponibil la tariful de 90 lei/luna, TVA inclus.

Tableta Samsung Galaxy Tab P3110Foto: Romtelecom
  • "Prin intermediul acestei tablete, clientii au acces la documentare premium BBC Knowledge despre natura, istorie, stiinta si calatorii pana la data de 30 septembrie 2013, cu ajutorul aplicatiei 'Dolce Mobile TV for tablets' din Google Play si a codului de acces primit odata cu tableta.Oferta se aplica unui numar de sase pachete combinate de televiziune, internet si voce, denumite Pachetele Univers, care includ tableta Samsung Galaxy cu acces la continutul premium BBC Knowledge", se arata in comunicatul companiei.

Conform informatiilor operatorului, "pachetele includ urmatoarele abonamente: TV Maxim, cu 117 canale de televiziune prin Internet, respectiv 99 pentru cei care folosesc serviciul TV prin satelit, Net cu pana la 100 Mbps si Voce cu minute nelimitate catre diverse destinatii. Cel mai accesibil astfel de pachet este disponibil la tariful de 90 lei/luna, TVA inclus".

Compania a mai anuntat ca tot de la aceasta data, clientii noi care aleg doar serviciul de televiziune prin satelit de la Romtelecom, pot beneficia timp de 12 luni, de numarul maxim de canale TV la pretul pentru abonamentul minim. Astfel, pentru 28 lei/luna, TVA inclus, clientii primesc 99 de canale TV. Printre acestea se regasesc si canalele BBC Knowledge si Discovery, aflate in topul preferintelor clientilor, dar si canale oferite in exclusivitate sau premiera de Romtelecom, precum Dolce Sport sau canalele de film ShortsTV si AXN Spin".

Rezultate financiare Romtelecom in primele trei luni din 2013:

Veniturile Romtelecom au scazut in primul trimestru din acest an cu 9,2% pana la 145,5 milioane euro comparativ cu perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate de grupul elen OTE.

Compania a raportat o scadere cu 5,9% a numarului de linii de telefonie fixa, dar cresteri cu 5,2% si respectiv cu 7,3% a numarului de clienti de internet si respectiv servicii TV. Astfel, Romtelecom avea peste 1,21 milioane de clienti de internet la sfarsitul lunii martie 2013 si peste 1,27 milioane de clienti la serviciile TV (DTH, IPTV si Cablu). Datele grupului OTE mai arata ca la sfarsitul lunii martie 2013, Romtelecom avea 7330 de angajati, in scadere cu 2,2% fata de aceeasi perioada din 2012.