Inregistrator digital audio mascat in ceas de mana, sticle plastic Coca-cola de 0.5 litri care se gasesc pentru consum in Romania cu separare volum lichid de spatiu de inregistrare si posete de dama in care sa se disimilueze mini camere video sunt cateva dintre produsele pe care vrea sa le cumpere in perioada urmatoare Directia Nationala Anticoruptie (DNA), potrivit unei cereri de oferta publicate pe 5 august in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Valoarea totala a contractului, care presupune achizitia mai multor echipamente tehnice, este estimata la 329.260 lei. In privinta obiectelor in care sa se monteze aparate de inregistrat, DNA ar dori sa cumpere trei ceasuri de mana cu inregistrator digital audio inclus, doua posete dama care sa aiba prevazut spatiul necesar pentru a putea fi disimulate mini camere video si trei sticle plastic Coca-cola de 0.5 litri.

Toate informatiile se regasesc in Caietul de Sarcini pentru aceasta procedura de achizitie (vezi documentul atasat).

Foarte interesante sunt specificatiile tehnice:

"Ceas de mana:

- provenienta ceasului de mana sa fie de la o marca cunoscuta in domeniu;

- nu se accepta replici;

- carcasa si bratara sa fie din otel inoxidabil;

- diametru maxim carcasa: 40 mm;

- grosime maxima carcasa: 14 mm;

- etans la minim 10 atm;

- zale din doua segmente;

- sticla de safir;

- mecanism reglare quartz foarte precis;

- cristal sapphire antireflex;

- culoare comuna (argintie cu cadran negru);

- conector prin USB mascat pentru programare, descarcare si incarcare inregistrator;

- buton on/off mascat pentru pentru inregistrator".

In cazul posetelor, specificatiile tehnice sunt: "sa fie din piele neagra, model uzual care se poarta in prezent, dimensiuni maxime 30x40 cm".

Conform anuntului din SEAP, data limita pentru depunerea ofertelor este 19.08.2013, data limita de evaluare a ofertei este 28.08.2013, iar data limita de valabilitate a ofertei este 17.10.2013. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Informatia privind aceasta achizitie demarata de DNA a fost data in premiera de ziarul Ring.