​O farsa pornita de un forum pus pe glume a pacalit cativa naivi care si-au distrus iPhone-urile, bagandu-le in apa. O falsa reclama promitea ca instalarea noului iOS 7 va activa un switch inteligent care va proteja telefonul in caz ca acesta intra in contact cu apa, relateaza The Telegraph. Nu se stie cati au cazut in capcana, insa dat fiind ca peste 200 de milioane de oameni au iPhone, e de banuit ca sunt cativa...Sony are la vanzare Xperia Z1. telefon "waterproof', astfel ca un "precedent" in piata exista.

iPhone-ul rezistent la apa a facut victimeFoto: Captura The Telegraph

Falsa reclama a debutat se pare pe forumul 4Chan si a fost share-uita pe Facebook si pe alte retele. Reclama avea logo-ul Apple si promitea, printre altele, ca instalarea noului sistem iOS 7 va activa un switch inteligent care va opri automat telefonul si va proteja toate componentele si circuitele daca iPhone-ul ajunge in apa.

Cativa naivi au crezut si au bagat telefoanele in apa, urmarea fiind ca ele nu au mai mers. Nu se stie cati au putut crede asa ceva, insa doi oameni au scris pe Twitter ce au patit. Iata in original ce au spus, conform publicatiei The Inquirer:

  • OK whoever said iOS 7 is waterproof GO **** YOURSELF, a spus unul dintre ei, in timp ce altul si-a exprimat amaraciunea, "Someone told me to download iOS 7 so my iPhone becomes waterproof. I am now tweeting from my PC."