RCS&RDS a introdus noi echipamente de receptie a televiziunii digilate, care pot fi utilizate in locul decodoarelor digitale de tip SD sau HD. Este vorba de module de acces conditionat (CAM) pentru televizoarele de ultima generatie ce pot incorpora acest tip de echipamente. Pentru a le putea folosi clientii au nevoie de televizoare certificate CI+, al caror pret variaza intre 800 si 1000 de lei. Primul echipament este oferit de operator in custodie, iar pentru urmatoarele doua se poate opta pentru inchirierea la pretul de 3 lei lunar (TVA inclus) sau cumparare la pretul de 100 lei (TVA inclus).

Digi Smart CamFoto: RCS & RDS

Fata de un decodor clasic, spune operatorul, principalele avantaje sunt ca echipamentul va fi introdus in televizor si nu este insotit de cabluri pentru functionare; nu are telecomanda proprie, operarea realizandu-se doar din telecomada televizorului si eficienta energetica.

Noile echipamente, Digi Smart CAM CI+ HD, insotite de cardurile aferente, pot fi rezervate din contul de client de pe site-ul companiei (www.rcs-rds.ro/contulmeu), in punctele de prezenta RCS & RDS si telefonic, la Relatii Clienti: 03xx.400.4414 (xx este prefixul judetului din care este initiat apelul), se mai arata in comunicatul operatorului.