​Orange, cel mai mare operator mobil, a anuntat joi ca incepand din 25 octombrie, pune in vanzare cele mai noi smartphone-uri compatibile cu 4G si HD Voice, iPhone 5c si iPhone 5s. iPhone 5s, cel mai avansat iPhone de pana acum, dotat cu senzorul Touch ID care scaneaza amprenta pentru a debloca telefonul sau pentru a cumpara aplicatii, este recomandat impreuna cu abonamentul Pantera 55 (55 de euro/luna) la un pret de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 GB. Modelul mai ieftin si mult mai colorat, iPhone 5C, va putea fi cumparat la pretul de 249 euro (TVA inclus) cu abonamentul recomandat Pantera 44. Desi operatorul nu a precizat acest lucru, cel mai probabil aceste tarife sunt valabile pentru o perioada contractuala de 2 ani.

iPhone 5SFoto: Apple
  • UPDATE 1 Vodafone a anuntat vineri, 25 octombrie, ca vinde iPhone 5S si iPhone 5C la preturi de la 269,01 euro si respectiv 169 de euro, impreuna cu un abonament de date de 59 de euro pe luna timp de 2 ani.
  • UPDATE 2 Cosmote a anuntat, tot vineri, ca vinde iPhone 5S si iPhone 5C la preturi ce pornesc de la 1999 lei (iPhone 5S 16GB), respectiv 1499 (iPhone 5C 16GB), impreuna cu un abonament, preturile fiind valabile pentru contracte incheiate pe 2 ani.

iPhone 5s ofera performante hardware si grafice de doua ori mai rapide decat modelul precedent datorita procesorului A7 si are o camera iSight de 8 MP cu care pot fi inregistrate clipuri HD la 1080p cu efecte slow-motion. La Orange este disponibil in culorile auriu, argintiu si gri stelar, alaturi de husele si accesoriile dedicate.

iPhone 5c, cel mai colorat iPhone de pana acum, va fi disponibil in magazinele operatorului in culorile albastru, verde, roz, galben si alb. Telefonul are la baza un design complet nou, un procesor puternic A6, precum si o camera iSight de 8 MP, cu care pot fi capturate imagini in formate multiple, inclusiv cel patrat si cel panoramic.

Toti cei care cumpara iPhone 5s si iPhone 5c alaturi de abonamentele Pantera 44 sau Pantera 55 vor beneficia de asigurare gratuita, precum si de acces la aplicatiile Orange Cloud si Orange TV Go.

Pentru a profita de vitezele ultrarapide si de acoperirea 4G din capitala, clientii Orange din Bucuresti au parte de o oferta speciala prin programul Buy-Back. Ei pot preda vechiul iPhone (iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4s) pana pe 31 decembrie 2013 in schimbul caruia vor primi un voucher ce poate fi folosit la cumpararea unui iPhone 5c sau iPhone 5s, prin activarea sau prelungirea unui abonament Orange pe 2 ani. Valoarea voucherului poate fi verificata din 25 octombrie pe www.orange.ro/iphone.

Orange este primul operator de telefonie mobila care anunta o oferta de preturi pentru cele mai noi iPhone-uri ale Apple. Principalii rivali, Vodafone si Cosmote, au anuntat anterior ca vor incepe sa vanda de maine, 25 octombrie, cele doua dispozitive.