Ministerul Comunicatiilor va primi in administrare spatii dintr-un imobil al Fiscului evaluate la aproape 30 milioane de lei

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Vineri, 17 ianuarie 2014, 12:19 Economie | Telecom

 documente
(17 Ian 2014) PDF, 81KB
(17 Ian 2014) PDF, 58KB
Avand in vedere spatiul insuficient in care isi desfasoara activitatea, Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) va primi in administrare spatii dintr-un imobil aflat in domeniul public al statului, evaluate la aproape 30 milioane lei, si administrate momentan de Fisc (ANAF), potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern. In prezent, MSI functioneaza cu un numar de 162 de posturi, functionarii publici desfasurandu-si activitatea in spatii insuficiente, se precizeaza in nota de fundamentare.

 • "Pentru buna desfasurare a activitatilor specifice si pentru asigurarea conditiei de maxima operativitate, specifica domeniului de activitate este necesar extinderea spatiului in care Ministerul pentru Societatea Informationala isi desfasoara activitatea. De asemenea trebuie avut in vedere ca volumul documentelor este unul important si genereaza o lipsa de spatii necesare desfasurarii activitatii in conditii optime. In acest sens mentionam ca Ministerul pentru Societatea Informationala indeplineste rolul de Organism intermediar pentru promovarea societatii informationale, in vederea gestionarii fondurilor structurale si implementarii masurilor cuprinse in Programul operational sectorial pentru cresterea competitivitatii economice. Pentru gestionarea proiectelor depuse spre finantare se impune asigurarea spatiului  adecvat in vederea gestionarii  acestora.
 • Prin urmare, avand in vedere spatiul insuficient in care isi desfasoara activitatea Ministerul pentru Societatea Informationala propunem trecerea spatiilor din imobilul situat in b-dul Libertatii, nr.14, sector 5, Bucuresti din administrarea Ministerului Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala (n.a in administrarea MSI)", se arata in nota de fundamentare a proiectului de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice pe site-ul MSI.

Conform proiectului de HG, predarea - preluarea partilor de imobil transmise se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Vezi detalii despre imobilul in cauza in proiectul de HG atasat articolului.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

591 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Fara importanta... (Vineri, 17 ianuarie 2014, 13:23)

  Precup [utilizator]

  Sunteti pe faza la ce face Guvernul si asta e bine.

  Insa, daca verificati putin, veti vedea ca spatiile sunt in aceeasi cladire unde functioneaza si acum ministerul comunicatiilor. Pur si simplu le-au mai alocat niste camere (birouri).

  Cred ca nici macar nu merita un articol aceasta schimbare.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri