Ministerul Comunicatiilor va primi in administrare spatii dintr-un imobil al Fiscului evaluate la aproape 30 milioane de lei

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Vineri, 17 ianuarie 2014, 12:19 Economie | Telecom

 documente
(17 Ian 2014) PDF, 81KB
(17 Ian 2014) PDF, 58KB
Avand in vedere spatiul insuficient in care isi desfasoara activitatea, Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) va primi in administrare spatii dintr-un imobil aflat in domeniul public al statului, evaluate la aproape 30 milioane lei, si administrate momentan de Fisc (ANAF), potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern. In prezent, MSI functioneaza cu un numar de 162 de posturi, functionarii publici desfasurandu-si activitatea in spatii insuficiente, se precizeaza in nota de fundamentare.

 • "Pentru buna desfasurare a activitatilor specifice si pentru asigurarea conditiei de maxima operativitate, specifica domeniului de activitate este necesar extinderea spatiului in care Ministerul pentru Societatea Informationala isi desfasoara activitatea. De asemenea trebuie avut in vedere ca volumul documentelor este unul important si genereaza o lipsa de spatii necesare desfasurarii activitatii in conditii optime. In acest sens mentionam ca Ministerul pentru Societatea Informationala indeplineste rolul de Organism intermediar pentru promovarea societatii informationale, in vederea gestionarii fondurilor structurale si implementarii masurilor cuprinse in Programul operational sectorial pentru cresterea competitivitatii economice. Pentru gestionarea proiectelor depuse spre finantare se impune asigurarea spatiului  adecvat in vederea gestionarii  acestora.
 • Prin urmare, avand in vedere spatiul insuficient in care isi desfasoara activitatea Ministerul pentru Societatea Informationala propunem trecerea spatiilor din imobilul situat in b-dul Libertatii, nr.14, sector 5, Bucuresti din administrarea Ministerului Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala (n.a in administrarea MSI)", se arata in nota de fundamentare a proiectului de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice pe site-ul MSI.

Conform proiectului de HG, predarea - preluarea partilor de imobil transmise se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Vezi detalii despre imobilul in cauza in proiectul de HG atasat articolului.


Citeste mai multe despre   
Articol sustinut de BRD Groupe Société Générale

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

592 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Fara importanta... (Vineri, 17 ianuarie 2014, 13:23)

  Precup [utilizator]

  Sunteti pe faza la ce face Guvernul si asta e bine.

  Insa, daca verificati putin, veti vedea ca spatiile sunt in aceeasi cladire unde functioneaza si acum ministerul comunicatiilor. Pur si simplu le-au mai alocat niste camere (birouri).

  Cred ca nici macar nu merita un articol aceasta schimbare.


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version