Stefan Slavnicu (36 de ani) a preluat incepand din luna februarie 2014 functia de Chief Technology Officer (director tehnic) in cadrul Orange Romania, a anuntat marti operatorul de telefonie mobila. Acesta o inlocuieste astfel pe Madalina Suceveanu, cea care a plecat la finalul anului trecut pentru o cariera internationala la un alt grup de telecomunicatii, potrivit oficialilor Orange Romania.

Stefan Slavnicu, CTO Orange RomaniaFoto: Orange Romania

Stefan Slavnicu are o cariera de 14 ani in cadrul companiei si o experienta bogata in departamentul tehnic. Din 2000 si pana in prezent, Stefan Slavnicu a detinut treptat functiile de Network Expert, apoi cea de Core Network Manager, ajungand in anul 2011 Head of Infrastructure Expansion.

"De-a lungul carierei sale, Stefan a contribuit la dezvoltarea mai multor generatii de profesionisti in tehnologie, creand alaturi de ei strategia tehnica pentru serviciile de voce si date mobile" se arata in comunicatul Orange.

In varsta de 36 de ani, Stefan Slavnicu a absolvit un program EMBA in cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum si un program de doctorat in Telecomunicatii in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. Stefan este casatorit si are doi copii, iar printre pasiunile sale se numara muzica, lectura si baschetul.

Potrivit oficialilor Orange Romania, Stefan Slavnicu o inlocuieste pe Madalina Suceveanu, cea care a plecat la finalul anului trecut pentru o cariera internationala la un alt grup de telecomunicatii.