HTC si Nokia, doua dintre companiile concurente cu Samsung pe piata de mobile, au ironizat noul telefon varf de gama lansat de producatorul sud-coreean. Pe retelele de socializare, HTC s-a folosit de lansarea Galaxy S5 sa aminteasca de viitoarea lansare a noului HTC One si sa precizeze ca nu se ocupa de produse farma, facand aluzie la asemanarea spatelui auriu de pe Galaxy S5 cu un plasture, in timp ce Nokia transmite mesajul "Not the SAMESUNG!".

HTC si Nokia ironizeaza Samsung Galaxy S5Foto: Colaj foto

Pe contul oficial de Twitter, HTC - unul din competitorii Samsung pe piata de telefoane mobile si pe platforma Android, a posta o fotografie care "inteapa" noul model Galaxy S5 si aminteste de iminenta lansare a noului model fanion, HTC One.

"Remuscarile cumparatorului: urmeaza in curand pentru detinatorii de S5", scrie in postarea de pe Twitter, insotita de mentiunea datei de 25 martie, atunci cand HTC va lansa noua generatie a modelului HTC One, unul dintre telefoanele cele mai apreciate in 2013.

HTC raspunde la o ironie vizand noul Galaxy S5

HTC raspunde la o ironie vizand noul Galaxy S5

Foto: Hotnews

Pe Facebook, in replica la o postare a unui utilizator ce alatura imaginea unui Galaxy S5 auriu cu un plasture medical, HTC scrie in mod ironic: "Noi ne ocupam cu telefoanele, nu cu materiale medicale ;) #HTCOneUp”.

Nici Nokia nu a ratat sansa sa ironizeze lansarea noului varf de gama de la Samsung. Pe contul oficial de Twitter, Nokia a scris urmatorul mesaj: “Detaseaza-te de multime! NOT THE SAMSUNG ;)” (n.r. un joc de cuvinte: “Same”/ trad. Acelasi / si Samsung).